Politik

RSS

Brunrödapartiet

30 Sep 2023

Finns inget mer hycklande parti än, SAP. Vänder & vrider på sej som en trög kossa, ändå blir det inget gjort, utan bara en massa avfokuseringar på det egna. Tänk att folk ändå röstar på detta skitparti!

 

Agendan

29 Sep 2023

 

På Riktigt

29 Sep 2023

Johan Widén är en favorit bland politiska samhällsdebattörer! Vore najs om han kunde få bli inbjuden till en teve-soffa, eller radiostudio.

PÅ RIKTIGT?


Fröken C.Littorin, som enligt egen utsago studerat vid både Lunds och Linköpings universitet, bevisar att höga studier inte är detsamma som hög intelligens. 
Även tidigare näringslivschef vid Jönköpings Kommun. 
Jag ska ärligt säga att jag inte vet om detta är ett dåligt skämt från henne men inlägget är äkta och dumpen är tagen av mig. 
Tyvärr, med tanke på hur många som under pandemin bevisade min gamla tes att ”folk är dumma i huvet”, så är min mycket avancerade killgissning att innehållet är helt sant. 
Har man studerat på universitet kan man tycka att inlägget borde se ut så här:
”Jag har tagit sex vaccinsprutor mot Covid och ändå fått Covid. Vad är det för rävpiss dom skjutit i mig? Jag kräver en utredning och alla papper på bordet. Vem blir miljarder på detta?
Jag har blivit blåst.
Av vem och varför!?”
Men nejdå!
Med kroppen full av vaccin, som numera bevisats (!!h som både verkningslöst och livsfarligt, så är hon tacksam. 
Man tar sig för pannan och inser att mänskligheten snabbt går mot sin undergång.

 

Johan Widén.

Politiska Ynkryggar

28 Sep 2023

Klart som fan att dom rädda riksdagspolitikerna vill ha militärtunderstöd & ökad bevakning omkring sej. I det så skiter dom i oss medborgare. Dom vill bara se om och över sitt eget. Dessa ynkryggar bör snarast tvångsförflyttas till områden som är högt belastade med skjutningar. Det gäller lokala som rikspolitiker från vänster till höger, ja dom som släppt på dom strama tyglarna. Det är fan dags att dessa ynkryggar till politiker ställs tilsvars för den vanvård dom ställt till med, och orsakat lidande för medborgarna. Här står inte minst sosseriet, vänsterpartiet, moderater, centerpartiet och miljömuppar för den största vanvården och samhällsomstörtande politiken. Det var så avvikt att vi skulle öppna våra hjärtan det utan något som helst konsekvenstänk, eller analys över hur deras idioti till beslut skulle skapa upplopp, bilbränder och värst oskyldiga människor som mördas! Det faller helt och hållet på alla politikers händer, händer som dom bär med blod på.

 

PASSIVITETEN FUNGERAR?

28 Sep 2023

Återigen så belyser och säger Johan Widen det där som många behöver få sej till livs, och fundera över & på.

I åratal har vi bytt profilbilder med flaggor och texter där vi stöttat länder och andra nobla syften.
Vi använder hashtaggar så fingrarna blöder av samma skäl. 
Vi är med i Facebookgrupper med hundratusentals medlemmar där alla vill stoppa ditten och datten, förändra än det ena än det andra. 
Nu har vi pysslat med detta i några år. 
Tycker ni att det förändrat något?
Är det mindre våld i samhället?
Är det färre krig?
Blev Löfven åtalad för förräderi?
Har landets ekonomi blivit bättre?
Har vården fått större resursers?
Har vi gått ur EU?
Så klart inte. 
Denna typ av passivitet är precis vad politikerna vill ha. Det passar dom perfekt. 
För det vare sig stör eller påverkar deras dolda agendor. 
Jag menar, dom bryr sig inte om en Facebookgrupp med 250.000 medlemmar som vill avsätta regeringen. 
Lika lite som dom bryr sig om en hashtagg som #utvisakriminellainvandrare
Byt profilbild hur ofta du vill, det är ändå inget Kristersson kommer att titta på, än mindre låta sig påverkas av och ändra förd politik.
Vet inte i hur många år jag sagt det, i alla fall minst sedan 2015 när jag och andra drev ”Folkes Demonstration”, att det enda som har en chans att påverka något är massdemonstrationer.
Om den där Facebookgruppen med 100.000 medlemmar parkerade sina rumpor utanför Rosenbad och riksdagen skulle hela Stockholm lamslås och det skulle trigga en reaktion från politiskt håll. 
Att sitta på Facebook i olika grupper, hashtagga sig igenom dagen och byta profilbild med olika nationsflaggor förändrar…….ingenting!
Att folk inte har denna insikt gör mig oerhört nedslagen och skapar en känsla av total hopplöshet inför framtiden. 
Socialdemokraterna växer i opinionsmätningarna, hur det nu kan vara möjligt? Vi fick ett regimskifte i september 2022. Den nya blå regeringen med Kristersson i spetsen kommer i år att slå nytt massinvandringsrekord.
Att rösta förändrar ingenting. 
I valet 2026 får Sossarna makten igen och allt fortsätter som vanligt.
Som ni ta mig tusan borde veta vi det här laget, blå eller röd regering gör ingen skillnad. 
Massinvandringen och landets eskalerande förfall fortsätter i oförminskad styrka oavsett vem som tituleras statsminister.
Till och med Sverigedemokraterna är numera för både EU och NATO!
*vakna gott folk, vakna!*
Men för all del, hashtagga på och undvik att delta i de få demonstrationer som anordnas. 
För som ni märkt, hashtaggar och regimskiften har ju förändrat allt till det bättre. 


#hopplöst

Johan Widén

Exluderande

26 Sep 2023

En väl värd fråga att ställa oss alla i detta land, och att det borde vara en rättighet & avvikt att även svenskar ska kunna få kräva tolk, oavsett var och när. Har själv träffat på läkare som absolut inte klarade språket, men får ändå hållas med sin läkarleg. Att som patient få en läkare med noll i svenska-förståelse är inte patientsäkert. Men det omvända får gälla okritiserat! Det är på hög tid, att svenskar börjar efterfråga tolk, om läkaren inte kan förstå eller tala svenska utan brytning. För det är ingen dialekt att hållas med språkbrytning.

 

POLITIKER skapade Sveriges VÅLDSKRIS

24 Sep 2023

Henrik Jönsson säger det så bra och rakt på utan att försköna. Så klippet kan kränka den mest kränkbara som sover sött i sockervadd. Men för den som har lyft skallen och både kan & vill tänka, tänka efter helt själv är klippet talande! Det som också är tydligt löjeväckande, det är när sossarna och folk på vänsterkanten själva tar näven från sina annars så glappande käftar och inser och försöker samla poäng. Det genom att göra en kovändning angående det våld & en kriminalitet som enligt dom inte alls var stor eller utbredd. För mej är det grovt hyckleri!

 

Sosseriet & Co

23 Sep 2023

Socialdemokraterna är inget demokratiskt parti, utan ett parti vars agenda är att driva diktatur, och rådande allena i allt. Det sitter sossar på HR-poster, det sitter fackliga företrädare på två stolar och gynnar partiet och samtidigt missgynnar sin medlemskår. Det genom att pamparna inom SAP ser till att kommunals pampar köps med fina lägenheter, och jävligt bra löneförmåner för att gynna SAP's diktatoriska monopol. Det ser inte medlemmarna i LO, indoktrinerade i god sosse-anda att vända bort sej från verkligheten. Felet ligger hos motståndarna! Sedan spelar det fan ingen roll var någon står politiskt eller bär för partibeteckning. För sosseriet är en kolloss som bör motarbetas tillsammans med sina allierade! För vem är värd en löneökning på fyrsiffriga belopp per månad, en undersköterska för nöja sej med nån tjuga, lite beronde på vad för partibok denne har, och inte minst var chefen har för partibok. Det är avgörande vid lönesättningen inom kommuner & landsting, det är också avgörande vem som ska få ett jobb eller behålla det. Ett tydligt spel för gallerian!

Oäkta föda

22 Sep 2023

 

Mogge den okunnige

22 Sep 2023

Sossekåren den okunniga & lite så där bakom flötet också! Blir så när partipiskan viner.

Ära guden i höjd

20 Sep 2023

Vänster-störda muppar

20 Sep 2023

Ta mej fan den bästa bilden för dagen, och jag hoppas innerligt att den är med sanning överensstämmande.

Gränstänk

19 Sep 2023

En tanke så värd som något att fundera över och i.

 

- Ursäkta, men har du lås på din dörr?
- Ja visst har jag det ...
- Och du bestämmer själv vem som kommer över tröskeln till ditt hem ...
- Ja.
- Och du gillar inte om utomstående bara kommer och tar för sig av sådant som inte tillhör dem?
- Nej det är klart ...
- Men det finns ju folk därute som behöver dina tillhörigheter bättre än du själv, eller hur?
- Kanske det ...
- Så varför tar du inte bort låset?
- Alltså, jag har ju inget emot att vara generös, men jag vill nog själv bestämma hur mycket, mot vem och så vidare. Man kan inte släppa in vem som helst hur som helst. Och det som är mitt är ju faktiskt mitt och min familjs.
- Bra. Tänk efter på vad du sa nu och tänk sedan gränskontroller. Vi är kanske är mer överens än vad du tror.

Covid-mannen

17 Sep 2023

När pengar talar och man kan pröjsa big pharma, ja då kan man sätta en hel värld i gungning med ett vaxxin som är verkningslöst, men folk är så indoktinerade att det köper konceptet utan tanke alls. För vad var det egentligen som folk smittats med och av.

Pampkärringar

15 Sep 2023

När man skor sej gott, och hycklar om det privata näringslivets vinsters uselhet men att roffa åt sej av skattemedel & egensatta generösa avtal. Ja då finns det ingen hejd!

 

← Äldre inlägg