Politik

RSS

Förtryck i religion

2 Mar 2024

 

Smutsig Råtta

29 Feb 2024

 

Socialism & annan skit

27 Feb 2024

 

Enade för Israel

26 Feb 2024

Islam är av onda och står för homofobi, kvinnoförtryck och mord i relation till heder som ska upprätthållas. Det klarar världen sej helt utan!

Vilden & kärringen

22 Feb 2024

Sveriges kommuners slöseri

18 Feb 2024

Henrik Jönsson gör det så jäkla bra, igen!

Inte hemmahörande i ett land som Sverige

7 Feb 2024

Svenska feminister har inga problem med att underkasta sej islam och gällande Sharia-styre! I sammanhanget så är Antisemitismen skrämmande på väg att blomma ut, och har det kan ses med tanke på hur många palestinier & folk som sympatiserar med Hamas märks allt mer ute i det offentligarummet, och dessa får stå oemotsagda & hållas med sin antismetism. Även SAP står ju Hamas och muslimska brödraskapet så nära! Det säger allt om hur illa det är med arma moder Svea.

Islam i fokus

28 Jan 2024

Intressant och något som folk överlag bör tänka igenom när dom inte ser islams agenda, inte minst att mörda icke rättrogna. Nej, det handlar inte om rasism, främlingsfientlighet det kan vi helt och hållet strunta i då det är så jävla uttjatat. Tänk själv och då utanför PK-boxen och allt förbannade vänsterdravel!

 

Ohederlig vänsterrörelse-OXFAM

27 Jan 2024

Henrik Jönsson gör det igen och sakligt, men inte många som varken vill eller kan tänka själva, utan man sväljer media & extremvänsterfolkets messande! Indoktrineringen har varit påtaglig i alla år genom media och skola likt en sekt.

Tänka

26 Jan 2024

Ingens kränkthet är mer värd än skiten under skorna & är inget annat än en känsla. Landet Sverige med dess inkompetenta tjänstemän och skrået politiker ska inte hållas med omfördelningspolitik och minoritetsgrupper. Det får räcka med känsloyttringar och trams som pronomen, woke-kulturella yttringar folk får fan lära sej att sluta böla för lilla minsta.

Falsk Balans

21 Jan 2024

Henrik Jönsson reder ut det där med Diesel och miljövänsterns falska påståenden om bensin & drivmedel, och som alltid har vänsterfalangen så fel i sin indoktrineringsiver & bluffanda! Så avskaffa reduktionsplikten och dess verkningslöshet. Än mer komiskt blir det när biodrivmedel framställs av slaktavfall, hur fan ska nu veganer & kötthatare nu förhålla sej till att åka med det som dom själva anser; Mördade djur! Ett löjesskimmer över dessa miljöaggressiva muppar. Håhå jaja, folk kan inte själva tänka längre än näsan pekar.

Politiker snorta

19 Jan 2024

 

Ja i maktens korridorer snortas det tydligen, då det gjorts test på toaletterna i riksdagen. Inte undra på att det fattas beslut som är åt helvete!

Chef & admins, och rövslickeri

14 Jan 2024

Har alltid undrat över hur chefer och deras underhuggare kan få sitta kvar, och rent av få än bättre positioner än dom haft. Dom kan bli polisanmälda och samtidigt gå mot nya mål under utredningstid, det hos ny arbetsköpare. Skulle en knegare göra fel, då bli denne arme sate uthängd och bannlyst för evighet. Vet dessutom politiker som innehar chefsposition och deklarerar den egna politiska agenden på möten och inför den grupp hon är satt att leda. En sådan chef borde inte få inneha, eller ens få jobba som chef i nära relation med baspersonal, då denne idkar påverkanskampanj & med det jäv i verksamheten. Det mest obehagliga är ändå hur underhuggarna gör allt för att rena sina samveten, och via hörsägen & diskussioner bakom ryggen, då stämpla kollegor som icke arbetsvilliga. Den som är minst arbetsvillig, lat, sitter med sin mobil. Den är mest byxad att döma ut andra, för att ligga bra till själv och få immunitet hos chefens underhuggare. Så slicka uppåt och sparka nedåt ja det är fullt gångbart i vårt PK-samhälle fylld av kappvändare på alla nivåer.

 

Krigshets & en Svensk Tiger

10 Jan 2024

     

Runar Sögaard ger oss alla som kan tänka utanför boxen en tankeställare om hur vidrig samhällspolitiken blivit och är, inte minst från våra egna krigshetsare till ÖB, Politiker & pappersvändare kallat Tjänstemän. Ett skrå som monterade ned den ynka försvarmakt vi en gång hade i s.k sann Neutralitet, eller En Svensk Tiger och vänder andra kinden till.

ELITEN I EU HAR LYCKATS-IGEN
NU SKA SVERIGE ADOPTERA NATOS KRIG MOT RYSSLAND!

Sveriges metodiska nedmontering av demokratin, och dekonstruktionen av svenska folkets vilja, gjorde sig brutalt och obarmhärtigt påmind idag. 
Nu har vi inte många chanser kvar att utkräva ansvar av våra politiker! 
Överbefälhavare Micael Bydén verkställde idag nästa utspel i den djävulska planen för att skrämma svenskarna till lydnad.
"Sverige behöver mentalt förbereda sig för krig", var hans budskap.
Jag lyssnar med häpnad på dessa dramatiska argument.
Tror våra ledare att samtliga i Sverige är CP-skadade?
Magdalena Andersson beter sig plötsligt som ett språkrör för hela regeringen och försöker sola sig i glansen av något hon och hennes parti varit hängivna motståndare till i över 75 år.
Detta handlar inte om hot från Putin!
Han är enbart ännu en diktator i raden av sina 10 föregångare sen 1917. Västvärlden har sen dess aldrig varit krigförande och aktivt hotat Ryssland.
Det var först när Donald Trump ersattes som president, att alla hemskheter tog fart i Ukraina.
Putin inledde ett oförlåtligt anfallskrig mot Ukraina den 23:e februari 2022.
Men redan 2014 gick de in på Krimhalvön. 
Då gjorde inte västvärldens ledare ett dugg. 
För president Trump vägrade nämligen starta något nytt krig. 
Däremot gick det inte många veckor efter att Trump var ersatt, innan NATO, EU, och Europas ledare började gaddade ihop sig, och provocerade Vladimir Putin.
Plötsligt skulle sen Ukraina snabbt bli medlem i såväl EU som NATO.
Man behöver inte vara diktator för att begripa att man inte önskar ha sina största fiender med alla tänkbara vapen, utplacerade mindre än 60 mil från sin egen huvudstad Moskva..
Inga fredsförhandlingar har ägt rum.
Inga försök till dialog har inletts.
Ingen har försökt sätta sig in i Putins trängda situation.
Rysslands flygvapen samt alla deras olika robotar och missiler (inte allt gammalt skräp som hittills använts mot Ukraina), har förödande sprängkrafter. 
Om Putin velat ha ett nytt fullskaligt världskrig, så hade det redan börjat med full kraft sen länge.
Men västvärldens ledare fortsätter bara provocera Ryssland.
Medias ensidighet är skrämmande.
Alla mediala och journalistiska spelregler om kritiskhet, ifrågasättande och granskning har plötsligt begravts. 
Media är numera enbart lydiga och väldresserade knähundar till den politiska och ekonomiska eliten!
"Man ska inte vara orolig, men man ska ta konsekvenserna. Och det är bråttom", säger överstelöjtnant Joakim Paasikivi. 
Denna skönheten som under nära två år har fått stå oemotsagd och framföra osanningar och rena lögner i alla möjliga medier. 
Hans mantran om att "Ukraina inom kort kommer vända kriget och tvinga Ryssland att lämna landet", har med facit i hand visat sig vara falskt, felaktigt och förskräckligt vilseledande.
Ryssland kan tillintetgöra Ukraina på nån vecka om de hade velat! 
Men det är inte vad de önskar.
Putin vill återgå till fred, men han kommer begära Krimhalvön och kräva att Ukraina inte går med i NATO och EU.
Men istället för att aktivt ställa krav på att NATO måste återgå till sin fredsbevarande ursprungidé, så adopterar nu våra politiska ledare ett krig som ingen vill ha!
Fruktan, rädsla och härskartekniker hat använts flitigt i den politiska argumentation.
Det är enbart politiska ambitioner och ekonomiska intressen som styr denna politiska fars.
Ingen folkomröstning har gjorts i denna enormt viktiga fråga. Folket har effektivt tacklats omkull genom mediala och politiskt förljugna dribblerier.
Så nu står vi alltså här, och ska förbereda oss mentalt på krig, sjuka energipriser, skenande matpriser och växande inflation orsakat av kriget i Ukraina.
Svenska skattebetalare ska arbeta hårt för att köpa vapen och bygga ett nytt samhälle i ett genomkorrupt f.d. kommunistland, medan det svenska välfärdssamhället sakta men säkert brakar ihop och imploderar.
Välkommen till 2024!
Nya politiska övergrepp på ett helt folk är numera vardagligheter.
Förkastade sanningar och erfarenheter har ersatts av nya dårar, som vägrar att lära sig av historien.
Och de som inte lär sig av historien, är dömda att upprepa den!
Vi, folket, kan dock lära oss av den. Men då måste vi börja resa oss, slå näven i bordet, och tvinga våra folkvalda att vakna upp.

Runar Sögaard.

 

SAP - ränderna går aldrig ur

1 Jan 2024

Palme började och sedan tog arga Magda över vurmandet för antisemitismen och terrorkramandet i sossestyret!

← Äldre inlägg