Faq

Jag som har denna sidan heter Jimmy och har jobbat som discjockey sedan 1986. Jag har jobbat både på stora och små företagsevent, nattklubbar och privata fester som födelsedagar, bröllop. Inget jobb är för litet eller ens stort. Tillsammans lägger vi upp er kväll på bästa sätt. Jag spelar på det klassiska som CD-skivor och tillhandahåller en egen DJ-bänk med ett Pioneer kit.

Jag har en bred och bra musiksmak, spänner mellan allt från Frank Sinatra till ABBA och nyarehits, ja ett renodlat Partygolv som passar alla och en var.

Åtar mej även fotograf-uppdrag, där har jag en erfarenhet av att ha jobbat som fotograf på bl a Blues festivaler och eventfotografering.

Som fotograf jobbar jag med Nikon system, som jag finner bäst passande. Har inte så lång erfarenhet som fotograf, men sju år tycker jag visar på god erfarenhet.

Förövrigt har jag ett gediget förflutet i restaurangbranschen förutom som discjockey. Då jag även jobbat som kock i sju år. Jobbar sedan 1989 inom vårdsektorn. Så det där med att bemöta dej som kund eller gäst. Det är något som ligger mej varmt om hjärtat på ett professionellt plan.

Välmött, Jimmy!