Trans eller kön

Det är riktigt jävla illa hur vården, transvården fångar barn. Barn som hjärntvättas, och lobbyn genom RFSL & Transammans. Man skiter helt i vetenskap och erfarenheter. 
En riktigt bra doku. som ställer viktiga frågor. Inte minst erfarenheten från dom som känner att dom ändå hamnat i fel kön efter sin korrigering. En korrigering och behandling som börjar i barnåldern. Man glömmer även bort puberteten med allt vad den innebär. Beröringsskräcken är hög, för att inte tala om förnekandet, faktumet över hur fel det är att frånta ett barn dess rätt att få vara barn, och leka, utforska livet som barn. Idag hörs aldrig trotsålder, eller ens pubertet som tidigare var så viktig och som vi alla går igenom med allt som hopp & förtvivlan, fysisk som psykisk för att gå vidare mot en vuxen-värld. Lämna aldrig barn att själva fatta beslut.

 

Länk till dokumentären finns här, och börja våga diskutera ämnet Trans och skydda barn från att bli utsatta för en behandling som dom inte ens behöver. Låt könskorrigering vara ett vuxet-beslut, inte ett eget krisavgörande för framtiden.

11 Sep 2023

Visit counter For Websites