Tänk & tyck i boxen

Ett bra inlägg i vårt samhällsklimat, men ingenting för den dumme som är så korkad att den inte varken vill eller kan tänka själv, och det är många som går i psykosen tänk innanför boxen.

Tänker inte dra igång en "Allas lika värde" hetsjakt mot de"feltänkare" som man avgjort saknar just ett värde,  därefter tvingar man brukligt på dessa en falsk grupptillhörighet som statliga populistiska organisationer sedan utan invändningar från befolkningen rensar bort igen våld och hot.
 Tragiskt nog har det socialdemokratiska etablissemanget sen tidigare under deras regeringstid gjort detta 3-riket inspirerade förfarande till något så ursvenskt och återkommande likt midsommardagen .
"Det lilla inhumana bakåtsträvande landet i yttersta nord " där befolkningen förvägras en personlig åsikt som avviker från den staten godkänt. 
1.    Politisk tillhörighet 
2.    Covid-19 vaccin 
3.    Klimatapokalypten
4.a  Ukrainas ansvarstagande för konflikten 
4.b. Rysslands ansvarstagande för konflikten 
4.c  inblandning av västerländsk stormakt
Och nu till den riktigt konservativa frågeställningen som naturligtvis dessa geografiskt isolerade barbarer från Nord kommer skrika, hota och dreva mot tills inlägget blir bortplockad av FB eller av innehavaren till berörda konto.
Jag är inte mest och inte heller minst påläst om de oroligheter som dessa länder konflikten berör har haft under flera år, något USAs egna militära intressen varit bränslet åt när man opererat i och kring dessa berörda länder. 
Att bla Estonia "förliste" och Sveriget försökte dölja sin egen inblandning med den mörkläggning att täcka skadorna med betong som torpeden från en rysk ubåt orsakade när färjan upprepande transporterade krigsmateriel till Baltikum av USA.
Ryssland är liksom USA en stormakt där båda har tillgång till enorma resurser utav krigsmateriel och däribland kärnvapen och mycket annat för den stundande domedagen som många nationella intressen hetsar fram.
Är det verkligen någon som tror på den opionsbildande propagandan vi får ta del utav från den globala politiska överheten ?
Och då som att Ryssland kommer att misslyckas med de mål man har? För att den fria världen tillsammans med det land som precis etablerat sin tungt bestyckade militära närvaro kring Rysslands gränsdragning och som precis därför äger ett stort ansvar till vår tids störta väpnade konflikt på europeisk mark i modern tid fortsätter pumpa in så mycket krigsmateriel som möjligt gå att distribuera in i Ukraina.
Något som påstås vara för att bistå det land som en galning helt oprovocerat gick till anfall mot, fast kan den "goda" viljan från jenkarna egentligen bero på att man dold i kaoset samtidigt förstärker sina egna nyvunna militära positioner man nu kan med taktiska kortdistsns robotar anfalla hela Rysslad.
Det kalla kriget som avgjordes för flera decennier sedan och har sen dess  förpassas till dammiga historieböcker där dessa 2 supermakter omnämns för den upprustning av  kärnvapen länderna tävlade om att ha  den största 
lagrade arsenalen utav nuklära massförstörelsevapen med den enda avsikten för att utplåna den andres existensberättigande. 
Om ni läst på så minns ni säkert att dåtidens Sovjetunionen försökte placera sina kärnvapen tillräckligt nära USA på 50-talet för att kunna nå hela kontinenten med bestyckade robotar som skulle avfyras från det allierade kommunistiska landet Kuba som Fidel Castro reagerade över sen man jagat ut alla amerikanska medborgare  som korrumperade och profilerade på nationen så det kubanska folket utsattes för en stor ekonomisk utarmning.
USA skapade en blockad med sin sina egna tungt militära fartyg för att förhindra de ryska militära fartygen som var lastade för att kunna upprätthålla en militär garanti för den egna nationens existentiella suveräniteten. Och för att lyckas med den bedriften då måste nå  Kuba via havet vilket då hade blivit helt otillgängligt att lasta av på.
Amerikanska presen förmedlade orden från presidenten om den krigshetsande handling galningen från andra sidan oceanen vars agerande är att slå till mot deras fredsfrämjande nation vid första bästa möjliga tillfälle för att njutningsfullt utrota den amerikanska drömmen igenom att döda hela USAs befolkning. Något dessa monster vars hela vägen är upplyst av ren ondska.
 Propagandaapparaten med falsk opionsbildande information om hur läget är ute till havs.  Amerikanska militären kommer hellre avfyra hela sitt militära  kärnvapenprogram än att ge ryssen möjligheten till  positioner att få 1a plats som den globala militanta överheten där deras hotbild mot USA därmed hade förseglat deras framtida möjligheter att expandera eller stjäla andra länders tillgångar. 
Spänningen var oerhört pressande på de som tog vidare beslut för att uppfylla sitt uppdrag.
Och det var faktiskt Ryssland som hellre förlorade den taktiska militära fördel deras industriella försprång givit dem. Och till skillnad mot jenkarna så var man inte beredd att starta ett kärnvapenkrig som hade resulterat till  domedagen för oss alla.
Och här tog ryssen ett beslut som var ett bevis på att man inte åtminstone var det monster som hade tagit beslutet med den medvetna konsekvensen om att allt liv hade upphört.
Betänk nu detta när samma amerikanska lögner utan problem tas in som sanningen hos er... Att Ryssland är det onda monster som vill döda alla andra människor av den genomsyrade ruttna önskningen om att utplåna vår planet...
Frågeställning 
Om  i hade varit det bestämmande högsta organet i det land som i skrivande stund hela tiden blir utsatt måltavla för en nation som siktar så många massförstörelsevapen man kan och kommer med glädje avfyra mot sin rivaliserande storebror och därefter lägga skulden på något av de länder man dragit in i denna moraliskt förkastliga acceptans. 
Men självklart ska den amerikanska militären få ta upp ett krig mot Ryssland som var den nation som avstyrde ett atomkrig och samtidigt förlorade möjligheten att själva utsättas för det man ville ha sin nuklära hotbild  för. Dvs världens mest krigiska folkslag och enkelt erhåller 1a platsen som det land som stulit och utarmat överlägset flest länder, likaså antalet regeringar man korrumperat utan hänsyn till hur detta slår tillbaka mot dess folk. Osv Man använder ett litet Bayern land som den största ondska mänskligheten fått smaka på som några få år var visst en påtaglig ondska det europeiska folket var allra flest att utsättas för.
Det land som fortfarande skapar oerhörda smärtor och problem åt hela  mänskligheten år efter år är USA. Nämn ett land dessa inte har besökt utan att skapat en vinning för sig själva på det specifika landets bekostnad. 

Kaj Johannesson

 

5 Jul 2023