Saxat

Titta svenskar, öppna era ögon och TITTA. Ja, det är jobbigt att titta på men det är VERKLIGHET för tusentals iranska kvinnor som vägrar acceptera den totala UNDERKASTELSEN, som vägrar bära den påtvingade och hatade slöjan, som vägrar ge upp sitt människovärde, och som straffas av dessa slaktare på det här sättet, DAGLIGEN. 
Detta är också vad ni kommer att få se på Sveriges gator och torg mycket snart, och ni inte kan göra en SKIT åt det, på samma sätt som ni inte kunde göra en SKIT åt allt annat elände som pågår just nu i Sverige. 
Snart kommer ni att få se era döttrars och fruars sönderfrätta ansikten. En syraattack, också kallad syrakastning, är höjdpunkten av den nya "kulturen" som vänstern har importerat till Sverige. Vi som kan "se det komma", vi som har varit med om det tidigare, ropar att en katastrof utan dess like är på väg.
Svenskar, sluta rösta på S, V, MP och C. Skit fullständigt i det om du blir kallad för ”rasist”, ”extremist”, "fascist" eller något annat. Den här fienden är INTE som Hitler och nazismen, är INTE som Stahlin och kommunismen. INGET samhälle i mänsklighetens historia har hittills lyckats rädda sig från den pest som nu hotar Sverige.
Reagera medan vi har ett någorlunda fungerande samhälle, reagera medan vi har en fungerande arme under svensk befäl...
Svenskar VAKNA! Sverige VAKNA! Det mest akuta hotet är INTE Putin, INTE klimatet, INTE dyrare el eller bensin, INTE pensionen.

Yavar Zand

15 Sep 2023