Pension

Det svenska sjunkande skeppet & det finns bara uttrymme till att ge alla raketforskare & inkommande halta och lytta bidragsinkomster. Att människor ges pengar som aldrig bidragit till skattkistan, utan bara fritt kan få. Det får vi tacka våra flata tjänstemän och dom mest ansvariga för vanvården av moder Svea, våra politiker. Ja, dom som även själva tillskansar sej feta löner & arvoden och en pension långt innan dom nått åldern. Medans vi andra ska tvingas arbeta til vi står öga mot öga med liemannen!

🛑 Bidragande orsak till låga pensioner. Sveriges meningslösa godhetssignalerande, vilket skett utan konsekvensanalys, har kostat skattebetalarna 100-tals miljarder. Enbart beroende på politiska beslut av MP, C och Socialdemokraterna. Artikel från 2016: Vattenfall sålde brunkolsverken – med förlust på över 20 miljarder. Dessa kolkraftsverk går nu lysande och används 2023 i Tyskland. Vattenfall sålde kraftverken Boxberg, Jänschwalde, Schwarze Pumpe och sina 50 procent i Lippendorf, samt de fem tillhörande dagbrotten, artikel fr 2016.
🛑 Sen har vi NUON affären 2015. Ett nederländskt energiföretag. Där ska Sverige har förlorat runt 53 miljarder. Maud Olofsson (c) informerades om detaljerna och varnades att affären inte ens på tio år skulle kunna leva upp till avkastningskravet. Men trots detta gav Olofsson klartecken till affären.
Det har spekulerats i att den dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt blev informerad, men Olofsson vägrade vittna om detta i konstitutionsutskottet.
🛑 Slutligen har vi den av MP- framtvingade nedläggningen av kärnkraftsreaktorerna, vilket bör vara en kostnad på minst runt 100 miljarder i byggnader och ännu mer i samhällskostnader..


Citat: Johan Escobar

24 Oct 2023

Visit counter For Websites