KÄNDISARS SKENANDE HYBRIS

Ett riktigt bra inlägg om det rådande världsklimat som nu är, och det blommande antisemitism som slår ut. Vad värre är att det kändisar gör det bara för att få pluspoäng och sälla sej till godhetsapostlar full av politisk korrekthet, vilket spär på antisemitismen. Det gör mej även så illa till mods över hur världen och dessa kändisar glömt WW2, och det hemska som judar genomled, gettot i Warszawa, boskapsvagnar, glåpord, misshandel & avrättningar på öppen gata, Auschwitz-Birkenau, Treblinka. Hur kan världen låta detta hat ta ny fart? Än värre dylika listor som antisemitiska grupperingar starta och korkade människor skriver under.

För den som vill veta vilka kändisar det berör, då finns länk till Runar Sögaard i inlägget!

 

KÄNDISARS SKENANDE HYBRIS AVSLÖJAR DERAS MONUMENTALA INKOMPETENS OCH OKUNNIGHET!

Händelserna i Israel och på Gazaremsan är alldeles fruktansvärt i alla avseenden. Men den nazism, Israelhat och judeförakt som ett knippe svenska kända personer nu anslutit sig till är helt groteskt.
Under rubriken ” Vi kräver”, har ett knippe mer eller mindre kända namn anslutit sig till en en pinsam och löjeväckande kampanj mot det pågående kriget i Israel. 
Löjeväckande därför att inte en kotte i vare sig Israel eller i arabvärlden bryr sig om vad dessa mediekåta oinformerade människor säger eller tycker.
Pinsamma är dessa därför att de av dem som verkligen kan något om konflikten och är hyggligt pålästa, nog kan räknas lätt på en hand. De är historielösa, okunniga, oinformerade, och har svalt propagandan från demoniska och bestialiska massmördare, som den 7. oktober utsatte judarna i Israel för det värsta massmordet sen förintelsen. Över 1300 oskyldiga judar mördades.
Medan Sverige tände sina ljus och firade Lucia den 13. december 1987, grundades den Israelhatande terrororganisationen Hamas. Deras enda syfte och mål var att döda alla judar överallt, och förinta och utplåna Mellanösterns enda demokrati Israel med alla medel som finns. 
De bestialiska dåden av Hamas som dödade över 1 300 barn, kvinnor och män. Innan kvinnorna mördades så våldtogs många av dem. Barn och bäbisar halshöggs, män och tonåringar slaktades, gamla avrättades och 222 togs som gisslan och fördes till Gaza. De flesta av dessa var civila. Motsvarande dåd i USA skulle innebära över 50 000 döda människor. På 9/11 dödades 2 977 människor, och hela världen förändrades som ett resultat av detta för alltid över en natt.
Givetvis tvingades Israel omedelbart att vidta nödvändiga åtgärder efter Hamas’ massaker. För att förhindra att hela deras existens ska hotas, måste därför Hamas nu utrotas en gång för alla. Detta innebär tyvärr fruktansvärda lidanden för palestinierna. Som de fega kräk dessa terrorister är, så gömmer de sig bland civilbefolkningen, lagrar tunga vapen i offentliga miljöer och byggnader, samt bedriver en propagandakampanj så förljugen att man baxnar. 
Men Hamas valdes av den palestinska befolkningen.
FN med den Israelföraktande generalsekreteraren Antonio Guterres i spetsen, kräver nu omedelbar vapenvila vilket är fullständigt absurd. Vilket annat land i världen skulle acceptera att bo sida vid sida med massmördande och bestialiska terrorister? 
FN har länge varit ett skämt med sina genomkorrupta företrädare, samt mutade och bestickande underorganisationer. 
Frågan är hur många av dessa verksamheter som ens har ett existensberättigande länge?
Hamas och Israel kan inte samexistera, så då är det de slaktande terroristerna som måste elimineras och utplånas.
Mitt i detta brinnande inferno, så har alltså dessa kända skönheters hybris fått för sig att de kan göra skillnad i Mellanöstern. Men deras löjeväckande stunt är i bästa fall er dåligt skämt. Dock ett väldigt osmakligt sådant! Utan omsvep har de anslutit sig till den osmakliga våg av populistisk antisemitism, judehat, muslimsk faktaintolerans och förakt för Mellanöstern enda demokrati.
Dessa namn anser sig plötsligt vara politiskt insatta och ideologiskt skärpta gällande något de inte har en susning om! Kändisars största problem är att deras egna egon förbjuder dom att inse sina egna begränsningar, sin inkompetens och okunnighet. De drivs av känslor, styrs av känslor, men är oftast själva emotionella vrak och dessutom allergiska mot alla former för kritik.
Kändis-Sverige borde börja ägna sig åt självransakan istället för att låta sig utnyttjas av duperande vänsteraktivister utan vare sig moraliska kompass, hållbara värdegrunder eller intellektuell ärlighet. De borde istället ägna sig åt Sveriges enorma problem och verkliga utmaningar, där deras resurser och namn kan bidra till verklig förändring. Men hittills har de enbart visat på feghet, undfallenhet och politisk korrekthet.
För äkta engagemang kostar. Ryggrad och mod innebär alltid konsekvenser. Att ge sitt namn till en flock desinformerade individer, cementerar enbart den feghet och osynlighet i samhällsdebatten de uppvisat i åratal. 
Utanför Sveriges gränser är det inga som lyssnar på er, och i Mellanöstern är ni alla oönskade. Så istället för att ägna er åt ostracism här hemma, så gör något vettigt med era namn och så kallade varumärken.
Sätt er in i verkligheten, eller håll tyst!


PS.
Denna artikeln publicerades på min www.runarsogaard.substack.com i helgen, men jag gör ett undantag och lägger ut den här så flera kan ta del av den. 
Därför att detta är ett otrolig viktigt budskap!

Runar Sögaard.

27 Oct 2023

Visit counter For Websites