Hycklande idéologi

Socialdemokraterna är inget annat än en förbannad hyckleri idéologi. En idéologi som är så korrupt, att dom själva inte ser vidden av det dom håller på med ... Mycket vill ha mera, inte minst när man nått toppen, och deras fotfolk är totalt hjärndöda inskränkta riktiga gråsossar. Att rösta på detta f.d nazzeparti det går i arv. För morfar & släktleden i generationer har så gjort! Vem har glömt Laila Freivalds lägenhet samma med LO:s vice ordförande Tobias Baudin. Han fick en paradvåning i centrala Stockholm. Huset ägs av fastighetsbolaget Polstjärnan som i sin tur ägs av Kommunal och Byggnads. Vad säger fotfolket om detta. Naturligtvis i samma hycklande hjärndöda anda som partiet piskar in i leden. Följ partiboken, så når du höjder. I alla kommuner där SAP sitter cementerade, råder en total järnring om vilka som ska få arbeta där. Vilket även är rådande inom landstingen. Socialdemokratin är att jämställas med forna Sovjet. Interneringsläger borgade SAP för under 40 - 50-talen, om inte tidigare än så.

Uttalande som: – Kommunal använder sina lägenheter för att rekrytera folk utifrån landet och varken Kommunal eller LO vill att någon ska bli bostadslös för att han eller hon byter arbete, säger Sigrid Böe.

Sossarnas paradgren är att: Skrika och gapa, samt kräva åtgärder från andra partier och motståndare. Själva säger dom det som låter bra för stunden. För att sedan göra något helt annat, och den s.k fri radio & press säger inget om detta dubbelspel & hyckleri, och lek med ord samt utelämnande av viktig info som går emot vänstersidan.

30 Jul 2023

Visit counter For Websites