Det rättsvidriga, curlade landet

Vårt land är så jävla rättsvidrigt och ett omhuldande, snuttande om förövarna. Vilket gör mej jävligt förbannad. Då liksom av idag är mordet på Malin lika avskyvärt och visar på hur svenska rättsväsendet är uppbyggt och kommit att bli med sosseriets släta över mentalitet, och där Morgan Johansson ansett det mer avvikt att tänka sej in i hur förövarnas bakgrund är att ta med i beaktning. Det är sosseriet i ett nötskal, föringa offren & snutta brottslingen!

Idag 8 augusti 2022 är det 13 år sedan 16 åriga Malin våldtogs och dödades. Hennes mördare dömdes till 3 års ungdomsvård. Han kom senare ut i friheten igen och bestämde sig då för att våldta igen 💔
Den 8 Augusti 2009 blev Malins sista kväll i livet. När hon satt och väntade på bussen hem efter att ha varit på grillfest befann sig också en pojke i samma buss bås som Malin. Han hette Fredrik och var en jämnårig bekant. Malin visste att han hade problem med sitt temperament och att han denna kväll var berusad. 
Fredrik närmande sig Malin. Hon avvisade honom och bad honom gå därifrån. Då blev han arg och gav Malin ett hårt knytnävsslag i ansiktet. När hon föll till marken fortsatte han misshandeln och sparkade henne i huvudet. 
När Malin inte längre rörde sig så våldtog han henne. Därefter släpade han iväg Malin till ett vattendrag i närheten där han dränkte henne och täckte över hennes kropp med trädgrenar.
Fredrik åkte fast, men domen för dådet blev klen och skamlig. Borås tingsrätt ansåg att Fredrik på grund av sin låga ålder endast skulle dömas till 3års ungdomsvård. 
I förhör hade Fredrik förklarat att alla sparkarna mot huvudet hade varit avsedda att skada Malins hjärna. Han ville skada den så att hon senare inte skulle komma ihåg att han slagit henne. Han neka i förhöret till att ha våldtagit henne, med motiveringen: 
JAG TRODDE ATT MALIN VAR DÖD NÄR JAG HADE SAMLAG MED HENNE!! 
Efter att Fredrik avtjänat sitt straff och fått ungdomsvård så reste han till Cypern. Där träffade han en ung svensk flicka som han lyckades få med sig till det hotell där han bodde. Hon visste ingenting om hans förflutna men skulle snart bli varse. 
Väl inne på hotellrummet började Fredrik att förgripa sig på den unga svenska flickan. Han blev alltmer våldsam och efter att ha blivit grovt misshandlad valde flickan att spela död för att slippa få mer stryk. När Fredrik fått henne passiv våldtog han henne. Därefter kastade han ut henne halvnaken i korridoren.
Även denna gång kunde Fredrik snabbt gripas. Han dömdes av cypriotisk domstol till 7 års fängelse. Men den svenska myndigheterna ansåg att att Fredrik skulle avtjäna sitt straff i Sverige. Han hade bland annat sagt att han saknade sin familj...
Fredrik överfördes till svenskt fängelse och kom därmed i åtnjutande av vårt fängelsesystem, som innebär att den som döms till fängelse endast behöver avtjäna två tredjedelar av strafftiden. 
Fredrik är idag en fri man. Han har bytt namn för att dölja sitt mörka förflutna bakom sig och under sitt nya namn söker han kontakt med unga kvinnor på olika dejting forum/appar/sidor. Det går inte att undgå honom och många kvinnor vet inte att de är en mördare och våldtäksman som de pratar med. 
Skicka ett hjärta till Malin på hennes dag ❤
Aldrig glömd, alltid i åtanke. Så länge människor kan andas, ögon kan se, så länge vi minns, så ska detta leva kvar och liv dig ge 🕊
#womentoremember
Dela gärna inlägget för att hedra minnet av Malin ❤ 
Sprid sanningen om vårt land, samt påminn "Fredrik" om att vi aldrig glömt vad han gjorde‼️

28 Jun 2023

Visit counter For Websites