Svensk korruption

DESINFORMATIONEN FRÅN SVENSKA MEDIER ÄR SKRÄMMANDE OCH DJUPT PROBLEMATISKA!

Enligt Tv4 Nyheterna och SVT, så finns det inga bevis för korruptionen och myglet som ligger till grund för den påbörjade riksrätten mot President Joe Biden.
Detta trots ett tjugotal upphittade skalbolag ägda av Bidens, 3 olika mailadresser till president Joe Biden under ett pseudonymen, som han använt sig av till främmande makter, och Hunter Bidens affärspartners.
Otaliga vittnesmål under ed av dessa partners som vittnat om presidentens direkta inblandning och egna provisioner, mängder av bankdokument på hundratals miljoner utbetalade till familjen Biden(inklusive barn och barnbarn!) från Kina, Ryssland, Ukraina, Rumänien och Azerbajdzjan. 
Allt detta har pågått sedan 2014 och döljts av DNC, DOJ och FBI.
Joe Biden har av mängder av visselblåsare, statsvetare och juridiska professorer beskrivits som den absolut mest korrupta presidenten någonsin i amerikansk historia.

Oärligheten och de falska politiska narrativ som SVT och TV4 ägnar sig åt, förmedlar och basunerar ut, är en skymf och ett hån mot svenska skattebetalare!
Det är så hårresande och skevt att vi talar om Sveriges motsvarighet till ryska Pravda och Tass.
Vad de raljerar om som "fake news" från konservativa medier, har de numera själva utvecklat och spetsat till fullkomlighet.
Den som påstår att SVT och  TV4 bedriver neutrala, oberoende och  grävande journalistik, är i bästa fall lögnare. 
Och i värsta fall är de kalkylerande och aktivistiska individer som har gått till sängs med eliten och sålt sina själar..

Runar Sögaard

 

 

14 Dec 2023