Livet & även njutfullt!

RSS

Annan cykel

13 Jul 2024

 

Hälsa & välmående

29 Jun 2024

Har under en längre tid tillsatt kroppen med lite kosttillskott & av naturens hälsokatalog, Wenderot & så bra det funkar i min kropp, samt övrigt att öka det egna välbefinnadet med, inte minst det testosteron så av vikt för oss gubbs. Kemiskt framställt av big pharma är väl bra, men vi snackar allt som oftast av biverkningar! Så vad som är kvacksalveri, det kan nog allt diskuteras. Jag vet efter en tid vad som är ett gott tillskott, och komplement. På det så har andra av vikt förändringa gjorts för att undvika stress, tanke-ohälsa. Men det ämnar jag inte ta upp här ...

 

   

Äntligen!

28 Jun 2024

Denna dag kommer tyckas & kännas jävligt seg innan eftermiddan äro kommen ... Grillfest stundar & det med en nära vänkrets & inte minst även tillsammans med min underbara karl.

Njutfulla tips & Ernst!

27 Jun 2024

Ernst Kirchsteiger's "Sommar med ..." som repriseras i rutan. Är la lite av ett jävla bra program, och Ernst är en smått mys & trevlig snubbe. Många ogillar mannen, men det är mycket för dom är väldigt små & osäkra människor. Men det är väl fan inte fel med en karl som händig äro vid spis & symaskin och med borr & hammare. Då det och numera ska det ogillas människor som är se själva i var söm. Illa, men jag gillar snubben för hans genuina givande av se själv, om än i programform. Men jag är en god inkännande människa som kan avgöra folks person och hur dom är, eller tror sej vara. Nej fan tacka vet jag alla oss som går vår egen väg, det utan att ens vilja vara poppis & inställsamma och passa in i vara-som-alla-andra-mallen!

foto: Expressen

Vurpa

11 Jun 2024

Efter en heldag i sjukvårdens trygga famn. Är jag nu lössläppt & hemma.
- alla värden är bra, inga utstickande troponinivåer som kan tyda på infarkt.
- fint & bra ekg

Kvarstår ett psykosomatisk tillstånd. Det har varit en stor direkt påverkan av min depression, kraftig ångest, katastroftankar, övertänk. Genom det senaste året, försöker resa mej, men det slirar mellan varven.


Detta är något som få verkligen vet om att ha och hur det verkligen är. Varje dag sedan barnsben har det kämpats. Sexuellaövergrepp, så även fysiska och även psykiska nedlåtenheter. Så sammantaget, jag andas och lever, och dippar, kraschar, dock inte med vilja. Många gånger har självmordet varit en utväg. Men någonstans klarar jag patetiskt nog inte av det. Tiga, hålla käft var honnörsorden sedan barnsben. Om jag yppade det som pågick, då kunde det bli värre, så teg & led jag. För på ytan skulle det vara bra.
Med detta vill jag enbart belysa att psykisk ohälsa är så mycket grundat över tid och då inte att "ta sej i kragen" och "rycka upp sej". 

Jag vet att varje dag i det tysta vill & gör en söndertrasad medmänniska slag i sak & tar sitt liv.
Jag har tur för jag har en liten klick nära, kära människor som gör att jag orkar ...

Att skriva av sej skiten, det gör det lite lättare att hantera tillvaron. Livet går vidare & vända bladet för nya möjligheter.

Lycklig

8 Jun 2024

Lycka!


"Är du lycklig, så behöver du inte förklara dig eller tala om att du är lycklig!

Det syns på dig!


Har du träffat någon som gör dig lycklig, så behöver varken du eller den personen förändra er!

Det är dem ni är som gör er lyckliga, inte det den du tror du behöver vara eller vad den andra personen tycker du ska vara!"

 

Nationaldag

6 Jun 2024

 

Före & efter

30 May 2024

 

Wahlgrens värld!

21 May 2024

Så är hon där Pernilla & hennes härliga gäng i rutan, och livet är åter sitt forna jag. Pernilla är riktigt bra på alla sätt, för att inte tala om hennes ungar Benjamin & Bianca. Har följt och sett alla avsnitt sedan det hela drog igång 2016, ja även streamat om det hela x-antal gånger. Det hela finns nu då att ses på både Max & Discovery plus.

Acceptans

20 May 2024

Visst fan kan vi alla samsas som individer på denna jordskorpa ... 
Bögar, Lesbianer, Transmänniskor och det som ändå är förutsättningar för liv, man & kvinna. Det utan en massa fåniga vänsterliberala hittepåord & bokstäver, och känsloyttringar. Som bög känner jag min fana inkluderande & vacker, det är den där den vajar över oss alla ... 🇸🇪  Sedan kan man ju alltid spekulera över varför heterosnubbar är så rädda och osäkra i det egna, att dom väljer att inte behålla den vänskap som funnits sedan många år. Rädslan över att "stämplas" som bögar är ändock så talande. Här ligger det ett eget ansvar över sin fördom, och tron & månne önskan på attraktion att vi bögar skulle stöta på dom. Att bli bög är inget man blir, det är något man är. Men att kliva ut ur garderoben är en resa, en resa som ingen kan förstå och när man kommit till slutstationen det är då man gör slag i sak och går ut i livet som den man gömt för sej själv. Det på grund av fördomar, nedlåtenhet ja listan kan göras lång. Men, stopp!

Så vackert för ögat

12 May 2024

 

Sagor & kön

27 Apr 2024

 

Arbetslivat

17 Apr 2024

På mitt förra jobb, där drev arbetsköparen/chef på att den anställde är tvungen att svara och vara nåbar. Mitt fack då, var av att så inte är fallet och det fick arbetsköparen bannor för. Så hur svårt ska det vara för arbetsköpare att lära sej det egna avtalet, och om hur vi arbetare ska vara tillgängliga 24/7 eller inte. För mej är det glasklart ett nej! Arbetsmarknaden är ju inget annat än en marknad, där det gäller att bocka eller niga för att få jobba, eller komma ifråga för att få ett jobb. Det är allt mer spännt på våra arbetsplatser och det är en god grund för mobbing. Inte minst då av personal som åtar sej att bli småchefer som gör allt för att göra varje arbetsplats till skit och fulla med jävelskap & intriger. Dessa personer ikläder sej i det hela en offerkofta & den som är helt oskyldig i all skit som dom byggt upp.

Känslor utan konsekvens

7 Apr 2024

 

Stå ut ...

31 Mar 2024

 

← Äldre inlägg