Livet

RSS

Inte längre någon Bok

28 Sep 2023

 

Baktaleri

26 Sep 2023

 

Om skon passar

24 Sep 2023

 

Alltsåå, den känslan

23 Sep 2023

 

Alltsåå.. den där känslan när nåt fantastiskt bra kan komma hända, och det bubblar i skallen av glädje och energi, man vill skrida till verket, plannera, men kroppen bara: chilla förhelvete.. orka liksom, du är förkyld människa.. tagga ner!! 
Hjärncellerna rusar upp, ner, runt runt runt, loooooping wohoooo... yeah!! 
Armar å ben: ööööhh ge dig förfaan, tyst, vi vilar här!! 
För det mesta brukar det vara tvärtom.. energin i kroppen är explosiv.. armar och ben far hit och dit, men huvudet klamrar sig fast med öronen i kudden och skriker: vem fan har tjuvkopplat energikällan förbi mig till resten av kroppen? Ööh!! Dela med er lite va!!
Min hjärna har då en taktik: dra ett streck framför en höna och hönan står still och stirrar på strecket..
 Yep! Jag ritar bokstavligt massa streck.. funkar utmärkt!! Hön.. jag menar kroppen stannar... sitter still.. 
Aaaandas... hjärnan zoomar ut..  kopplar av.. 
Nu är det dock tvärtom... 
Såå jäkla skumt! 
Det slog mig nu att en del föds med fel kön.. tänk om.. tänk om min kropp har fel huvud?? 
Eller är jag felkopplad nånstans? Jag är ju inget måndagsexemplar.. men ett  fredagdentrettonde-exemplar, det kanske är så att när jag tillverkades kastades alla delar bara ner i en låda,  skakades om lite,  hälldes ut på bordet beskådades och tadaaa!! Färdig... Oj,  jäklar, där for en lös skruv iväg, äh låt den va,  det får duga.. den fungerar nog till nåt  om man sparkar till den lite här och där nån gång ibland.. 
I skrivande stund förflyttar jag fokus på att flamsa omkring och förtjusnings- resp. panikpacka och flytta saker och ting.. 
Nu kan jag gå och göra mig en ägg macka, en stor kopp kaffe, gå ut och sätta mig och sutta på en halv giftpinne.. ( trappar ner på den varan nu) 
Ordningen i huvudkontoret är återställd..

Karin Olsson/ gästbloggare.

Ärlighet äro härlighet

23 Sep 2023

 

Gott, gotti gott gott

22 Sep 2023

Så jävla gottit värre, och barndomsminnen när jag handlade & valde pekandes på godis genom tjorrens fönster, upprepa fick vi alla göra så damen hörde in till tjorren ...

Gubblyan

21 Sep 2023

Mycket tid läggs ner på att få en skön & vilsam oas i gubblyan. Jag handlar i butiker som inga andra orkar luska reda på, men även lite loppis funkar också. Dock så väljs allt ut minutsiöst noga och väl utsett var det ska placeras innan ett köp.

Dödssjuk

21 Sep 2023

Det är så stört och larvigt med alla dessa förbud, det utan någon som helst substans till riktighet. Fan, är själv astmatiker & allergiker, och en gång ringde jag 112 pga allergiskreaktion. Som jag löste själv som så mången gång förr. Men inte fan kräver jag fria zoner för min del. LEV är honnörsordet som min astmasköterska sa, du har piller för att leva normalt. Inga hinder i vägen! Men detta jävla söndrande förfall i samhället där överbeskyddande råder. Ja, även vuxna människor är så rädda för allt. DÖ, ja det ska vi alla och den tiden kommer var så säkra. Är människor nu rädda för livsinnehållet, ja då kan dessa räddharar sitta i en betongbunker. "Det enda problemet med detta är att den luftburna nötallergin, den skrämmande svaghet bakom alla stränga skyltar och skuldbeläggande mail, inte finns. Detta går att lära sig genom en snabb googling."

Länk till inlägget, eh precis här.

Hemlivat

21 Sep 2023

Svart är så jäkla snyggt & höjer mystiken i en lya ... Själv tar jag ut svängarna rejält när det kommer till den egna lyan, våga friskt men stilrent & snyggt. Ta ett besök hos en väldigt bra butik både via webb & fysiskt.


Oscar & Clothilde!

Bilden lånad från O&C

 

Oseriöst

21 Sep 2023

Det stinker skit om folks mun, det när dom försöker urskulda sina egna fel & misstag. När det ligger ett planerat möte, då drar man fan inte iväg ut. Då stannar man snällt hemma & inväntar den som är i antågande. Att skylla på någon annan och snirklar sej fram på krokig stig, det ter sej bara lågt och löjeväckande, och säger en hel del om personer som dessa, ja tyvärr så finns dom överallt. För i dagens samhälle är det fan ingen som frontar sina egna felsteg.

Bäst present

20 Sep 2023

Plikttrogen, jag sover inte på arbetstid, eller tar telefonen i besittning under ett arbetspass, inte heller ser jag jobbet som en privat sfär, där jag ska ha det mysigt med plädar att gona in mej i, och skita i klienter som behöver god omsorg. Schemat är också bra som det är, varför gnälla kanske dags att byta jobb helt & hållet när det ändå känns som en kvarnsten om halsen. Jobbet är inte ett hem, det är en arbetsplats.

Att veta

20 Sep 2023

 

Män offras och dör

19 Sep 2023

Åt helvetia med matriarkala och feministiska strukturer, dom är av ren & skär ondska för mänskligheten. Kvinnor kvoteras in på manliga arbetsplatser, maktens korridorer, och manliga yrken anpassas till lata, svaga fruntimmers vekhet.

När någon går

17 Sep 2023

 

Art

15 Sep 2023

 

← Äldre inlägg