Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Och sedan stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

Ställtid

2021-09-02

Ena stunden dissar & pissar folk på en. För att i nästa stund förväntas jag att ställa upp som den som bistår schematider. För att folk anser sej så trötta, och inte får någon återhämtning.
 
Jag glömmer aldrig oförrätter!
 
Sedan kan folk även sitta på messenger, och ondgöra sej över att de själva dissas. Inte minst när de skapar skit som inte ens handlar om dom, eller någon annan. Folk saknar egen insikt i det dom gör!
Mitt i all skit framställer dom sej själv, som den som inte ställer till skiten. När dom är färdiga, går dom vidare till nästa vattenhål.
 
Är dock ingen avig människa, men att hela tiden vara den som ska vända andra kinden till. Det börjar kännas jävligt enahanda. Det för att andra ska triumfera, och få må & känna sej bra och utvilade. Men folk som bara tar, och tar utan att själv ge är jag så trött på.
 
När folk sårar en, då sätter det sej som ett ärr i själen & det går aldrig bort.
Men med tiden slutar såren & ärret att göra ont. Och fortast går det onda över, om man ändå förlåter de som sårat. Inte minst för att själv orka vara i den egna tillvaron.
Och i allt detta måste man själv få sätta ner foten för folks illgärningar, och skitsnack. Man får då helt enkelt lämna folk på perrongen när tåget åker ut på ny livsresa, och man får leva efter sin egna förmåga. Fast det är i mångt svårt.
 
Men ändå vore det någon gång önskvärt med att själv få en ursäkt! Inte alltid vara den som mår dåligt, och ska tänka på andras bästa mående.