Har du en förmåga att låta dej Kränkas?

Då kan du hämta denna blankett för att fylla i ... Och sedan stoppa upp den i stolgången!

Ty jag ansvarar inte för hur du reagerar över det som du läst eller sett i Bloggen.

Ett liv

2021-11-10

Ur den verklighet som, tyvärr, många är & står i. Det där förbannade kämpandet för levnad i dagen, ett rop på hjälp bort och för ett liv som värdigt är. Den som vill, motarbetas.
 
 
Jupp, så var det klart. Åker på måndag till Jönköping till torsdagen. Skönt, kan inte sitta på haket för länge och glo, det är fan inte nyttigt på något sätt och vis. Nu har ju många av hyperidioterna visserligen avlägsnats systematiskt, så boendeklimatet är aningen förhöjt, men ändå!? Här åldras man fan i mig två dagar på bara en dag, och sådant har man inte råd med i min ålder, den saken är ju leverbiff.
Julen här tillhör annars i och för sig en av få tidpunkter då det, konstigt nog kanske, är riktigt bra, ja det måste erkännas och jag gör det alltså - de får till det riktigt trevligt och mysigt, och med massor med god mat och liknande. Julen för mig är ju annars mest synonym med skit och mängder av vidriga minnen från jular från helvetet. Så det är ganska bra här just då.
Man kan liksom ha det bra mycket sämre, och det finns ju de stackare som inte ens har någonstans att sova, ja lite så måste man ju ibland se på saken - ur ett klart och ett nyktert perspektiv. Sen att vi har sådant aber i vårt så moderna och så generösa samhälle, ja det gör mig så förbannad att jag nästan får ett akut gallstensanfall, och det av den värsta sorten då alltså!
Har själv varit hemlös en period av mitt för helt fucked up skitliv, och det var verkligen en horribel upplevelse i hur det verkliga Sverige fungerar, och hur det verkligen inte alls fungerar. Som att se hur vissa av dem lite mer nya sorten bara gled förbi på den där satans omtalade räkmacka medans man själv stod och tog emot matkuponger för 69 kr, ja som då skulle räcka hela dagen lång.
Och som man på inget sätt och vis kunde köpa tobak för, så att röka som akutbetald klient hos socialtjänsten i Jönköping, ja det kan man bara ta och glömma, och det är kanske bra ur en kraftigt snäv hälsoaspekt men det är ju dock lagligt och Sverige är och var ju inte just då heller en diktatur, i alla fall så trodde jag inte det.
Att sen se och höra ur de nyare invånarna fick hyreskontrakt, ja och till och med lägenheter som köpts loss för dyra pengar, ja det uppbringar sådana hemska känslor i ens kropp, och av en sort som ej passar att skriva här, att det är mer av människans baksida kanske, men just så var det att uppleva det, riktigt vidrigt och det skapar sådana orättvisor och anledningar till konflikt att det borde vara rätt så uppenbart för de inblandade, de med cashen då alltså, men icke och vansinnet det bara fortsätter.
Vi har alltså idag fått ett a-lag och ett b-lag. Och var vi spelar? Jodå, tyvärr i b-laget, och den saken är tyvärr en sanning huggen i kalksten. Usch, nej det var en för jävla hemsk upplevelse, och något som jag inte ens önskar min värsta fiende eller ovän. Så tacksamheten den måste visas ibland, det är bara så!
För det finns alltid någon annan stackars jävel som har det sjukt mycket sämre än vad man själv har det. Och det är ju ännu mer depressions-framkallande bara det! Men sant. Sverige har alltså en baksida som många skulle få en chock av att bara se. Och av att uppleva! Jizzes! Tack för mig.
 
Micke//